A betöltés eltarthat 1-2 percig is, internet kapcsolattól függően.

Rajzoló és festő applikáció
 
A rajzoló-festő applikációnak van egy olyan előnye, hogy aktiválni tudod a családtagjaidat is a kreativitás felé.
Mert ez nem csak egy rajzoló-festő, hanem egy ösztönző dolog is, hogy a programot tovább fejlesszed és ezáltal akár evangelizálj a nem-hívők felé. 
Ezt úgy tudod megtenni, hogy beküldesz a KMA-nak saját rajzokat (ezt vonalakkal rajzolva, nem kifestve) és ha jónak találjuk, betesszük a többi bélyegző minta mellé szabad használtra.
A kész rajzokat-festményeket amit a látogatók beküldenek, bekerülhetnek a kép-galériába (ami hamarosan be fog indulni).
Ezek azok a rajzok azok, amelyek evangelizációs értékekkel bírhatnak. Ha vannak gyerekeid, ne tartsad őket vissza, akkor sem, ha a szemedben mázolmánynak tűnik a létrehozott festmény.
Lehet ezt csinálni akár már két-három évesen is. A lényeg az, hogy küldjetek el mindent, ne sajnáljátok tőlünk azt az egy-két kattintást, mert annak is nagy értéke lehet, ha be tudjuk helyezni valamilyen környezetbe.
 
 
Útmutató:
Ha megnyílt az aplikáció, akkor rákattintasz, és el is kezdheted a rajzolást-kifestést. A legjobb a festékesbödönnel kezdened, tehát betelíted a hátteret valamilyen színnel.
Utána jöhetnek a mázolások, rajzok és a bélyegzőminták. Tehát hátulról haladsz előre a térben. A nyilakkal vissza tudsz lépni, ha valami félre sikerült.
A képbe is bele lehet nagyítani a pontosabb eredmény eléréséhez. Ha újra akarod kezdeni, akkor a kukára kattints (csak a festéket tünteti el).
Ha le akarod menteni a rajzodat, akkor a "KÉP MENTÉSE" gomb a tied, de!!!!!!!!!! Fel kell oldanod a böngészőkben alapból elhelyezett POPUP blokkolókat.
Tehát valahol a böngésződben megjelenik egy opció (amire rá kell kattintanod, böngészőtől függően), és a KMA-nak engedélyt adni,
hogy a KMA honlapjával kivételt tegyen a POPUP blokkoló. Ha ezt megteszed, akkor már akármikor le akarod menteni a képedet, megnyílik egy ablak ahova ezt meg tudod tenni.
A másik csodálatos opció az a kész kép elküldése a KMA-nak, a "POSTÁZ a KMA-nak" gomra való kattintással.
 
Legyetek merészek a rajzolásban-festésben, a beküldött rajzok beküldésében. Nem a tökéletesség az első, hanem a kreativitás!
 
A képgaléria akkor fog megjelenni, ha elég anyag gyűlik össze az elindításhoz.


 

 


Vissza a főlapra