Rólunk

A KMA az egy művészeti alapítvány, ami számunkra azt jelenti, hogy vizuális és auditív eszközökkel megpróbáljuk kiábrázolni a bibliai dolgokat úgy, hogy azt a mai ember is megértse.
Ha segíteni szeretnél a munkánkban, erre van lehetőség. Zenészek, szinkronizálók, statiszták, filmszereplők, modellek, programozók, grafikusok, animátorok, filmesek, fotósok.... és mindenki, aki valamilyen eszközzel ki szeretné mutatni a nemhívők felé az utat az örök élet felé. 
Anyagi támogatást is szívesen fogadunk, mert bizonyos dolgok csak pénzért kaphatóak (szoftverek, komputerek, kamerák stb...).
A tagok, segítők és vezetők eddig ingyenesen segítettek, de sokszor megtorpanunk, és egy profi szakember segítségét kell kérnünk, pl. programozás terén.
Ezért az adományok elengedhetetlenek az alapítvány életében, és kérünk mindenkit, hogy támogassátok minden téren az Alapítvány törekvéseit, hogy olyan kiadványok láthassanak napvilágot, amik kinyitják a szemeket.
Mert mindenki, aki egy dalt, egy festményt, egy rajzot vagy egy táncot hozott össze az Úr hatalmas cselekedeteiről megemlékezve, fegyvert adott mások kezébe is. (KMA).
Adományozási infó itt